Promotie website(s) film

Submarine

In opdracht van Submarine ontwikkelde Tiki Media twee websites ter lancering van de film More Human Than Human en Ballincat.

 

More Human Than Human

More Human Than Human onderzoekt de beloften en de complexe rol van kunstmatige intelligentie in de wereld van vandaag en de gevolgen van die beloftes die werkelijkheid worden. In deze lange documentaire probeert de filmmaker een intelligente robot te bouwen om te zien of deze hem kan vervangen als de filmregisseur. Zal onze schepping, oneindig slimmer, onderling verbonden en mogelijk zelfbewust, de mensheid verouderen?

morehumanthanhuman.ai

 

Bellingcat

BELLINGCAT – TRUTH IN A POST-TRUTH WORLD onderzoekt de belofte van open-sourceonderzoek en neemt kijkers mee in de exclusieve wereld van het collectief "burgeronderzoekend journalistiek" bekend als Bellingcat. In gevallen gaande van de MH17-ramp tot de vergiftiging van een Russische spion in het Verenigd Koninkrijk, zal de zoektocht van het Bellingcat-team naar waarheid licht werpen op de strijd voor journalistieke integriteit in het tijdperk van nepnieuws en alternatieve feiten.

bellingcatfilm.com

 

#webdesign #realisatie

Webdesign

Realisatie

 

Samenwerken? Een nieuw of lopend project? Meer weten?