Vragen over EEN WEBSITE OP MAAT?

 

Bel of mail ons!

T. 06 - 10812159

hallo@tikimedia.nl

Een website die aansluit op jouw behoeften, in plaats van andersom

 

Je hebt een goedlopend en groeiend bedrijf. Toen je startte als ondernemer heb je een website laten maken, iemand anders maakte het logo en er was ook iemand die je kon helpen met een visitekaartje.

 

Nu, enkele jaren verder kom je erachter dat het allemaal niet meer aansluit op de uitstraling en werkzaamheden van je bedrijf. De huisstijl en website zijn verouderd en de informatie die erop staat ook. Je zoekt een partij die begrijpt wat je nodig hebt, kan vertellen wie je bent en wat je uit wilt stralen en die meedenkt over de juiste invulling en structuur. Je wilt zelf content kunnen toevoegen of dit volledig uitbesteden. En je wilt ook dat jij en je content goed vindbaar zijn voor jouw doelgroep.

 

Je wilt heel veel, maar hoe? Wij helpen je ermee! Hieronder noemen we wat voorbeelden van sites met verschillende doelen en middelen.

 

De fysiotherapiepraktijk

De website die we voor een fysiotherapiepraktijk maakten. Het team, de specialisaties en trainingen staan helder omschreven. De bezoeker weet precies waar hij aan toe is bij een eerste afspraak. Deze afspraak kan de cliënt eenvoudig aanvragen via de website. De website is goed vindbaar en door middel van blogs delen de therapeuten hun kennis.

 

De carrossseriefabriek

Of voor de carrosseriefabriek. Ze kunnen eenvoudig foto’s en projecten plaatsen op de site met hun mobiele telefoon. De verschillende carrosserieën worden door middel van animaties weergegeven. Dit geeft in één beeld duidelijkheid over wat ze doen.

 

Het dorp

Of voor het dorp Kapel-Avezaath. Alle activiteiten, ondernemingen en ondernemers in het dorp zijn te vinden op een centrale plek op de website. Daarnaast koppelden we het narrowcastingsysteem aan de website en worden de activiteiten automatisch weergegeven op het scherm bij de lokale supermarkt.

 

Culturele stichting

Voor een culturele stichting die cultuureducatie integreert in het onderwijs ontwikkelden we een website waarbij corporate informatie te vinden is maar ook voor de helft bestaat uit inspiratie voor scholen. De stichting kan thema’s ingeven, bijvoorbeeld de kinderboekenweek zodat alle inspiratie filtert op dit thema. Daarbij is de website altijd actueel. Daarnaast kunnen ze uit alle inspiratie suggesties maken en versturen naar scholen die ze in hun lessen kunnen gebruiken.

 

Oplossingen op maat

De gemene deler uit de bovenstaande websites? We boden steeds een oplossing op maat, passend bij de klant en het doel, om hem of haar werk uit handen te nemen en online oplossingen te bieden voor hun gebruikers. Onze oplossingen aanpassen aan de behoeften, in plaats van andersom.

 

Het houdt niet op bij de ideeën en uitwerkingen. Nazorg en monitoring is geen overbodige luxe om alles draaiende te houden. Omdat het belangrijk is om jouw website up-to-date te houden bieden wij ook standaard een onderhoudsabonnement waarbij de software van de website periodiek en gecontroleerd wordt geüpdatet. Dan hoef je daar niet naar om te kijken.

 

Vindbaarheid

We koppelen de website aan Google Analytics zodat de website bezoeken kunnen worden uitgelezen en dat kan desgewenst met een SEO-abonnement worden uitgebreid voor nog betere vindbaarheid, het verfijnen van je doelgroep en aanbod en het verbeteren van jouw website.

 

Is jouw website ook aan een upgrade toe? Wil je meer gaan automatiseren of online aanbod plaatsen? Wil je ook een website die voor je werkt en goed vindbaar is? Of is er iets anders aan de hand waarbij jij graag wilt dat we dat tijdig signaleren of even over je schouder meekijken?

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We adviseren je graag op maat; ook over de vormgeving, de inhoud en de boodschap

 

Lees hier alle artikelen

Wil je geïnformeerd worden over creatieve communicatietools die we ontwikkelen? Schrijf je dan in voor het magazine voor creatieve communicatietools met artikelen vol inspirerende voorbeelden en ontvang ze direct in jouw mailbox.

WEBSITE OP MAAT

© 2015 - 2022 Tiki Media  |  Privacyverklaring  | Algemene voorwaarden 

© 2015 - 2022 Tiki Media  |  Privacyverklaring  | Algemene voorwaarden